Get Adobe Flash player

 


 

(SVH) Beveiligingstechniek BV

Bijlmermeerstraat 38 

2131 HG Hoofddorp

Verkoop 023-5624911

Service 0900-78447637 

 

 

 

Camerabeveiliging algemeen

De overgang van analoge naar digitale camera's heeft ook op het gebied van beveiliging gezorgd voor een revolutionaire toename van de mogelijkheden.

(SVH)
Beveiligingstechniek loopt bij deze technische ontwikkelingen altijd voorop zodat onze opdrachtgevers optimaal kunnen profiteren van de beste service en techniek.

Het is al langer mogelijk om via een camerasysteem allerlei plaatsen in de gaten te houden.
Maar het toepassen van digitale technieken (IP) biedt nu beel uitgebreider mogelijkheden om op afstand een afdoende bewaking te realiseren. 

Zo ontwerpen en installeren wij camerasystemen waarbij via internet of smartphone op afstand de beelden kunnen worden bekeken.
Beelden worden lokaal opgeslaen, snel geanalyseerd en relevante beelden kunnen dan direct op afstand worden geraadpleegd 
of doorgezonden
worden naar bijv. b
ewakingsbedrijven of politie. 

De snelheid waarmee op verdachte situaties kan worden gereageerd is hierdoor belangrijk toegenomen. En daarmee dus ook de pakkans van de verdachte. Voor het verzenden van deze camerabeelden is geen speciale voorziening nodig.

Een standaard internetverbinding op locatie van de recorder is voldoende.
Een ander groot voordeel van digitale beelden is dat het grote hoeveelheid beeldmateriaal

eenvoudig worden gearchiveerd en snel geraadpleegd. De gebruikswaarde van het opgeslagen beeldmateriaal neemt daardoor belangrijk toe als instrument om de beveiliging op de wat langere termijn te verbeteren.

Veelbelovend is de toepassing van op afstand bestuurbare camera's. Vanuit een centrale locatie kan een bewakingsbedrijf mensen volgen
en zo nodig ook inzoomen.


(SVH)
Beveiligingstechniek heeft inmiddels ruime ervaring en de beschikking over intelligente systemen die verdachte bewegingen zelf kunnen volgen.  

Het bereik van en de mogelijkheden van een camerasysteem neemt daardoor aanmerklijk toe.

Al onze camerasystemen kunnen worden bekeken via internet of ipad, iphone, of andere smartphones of tablets.