Get Adobe Flash player

 


 

(SVH) Beveiligingstechniek BV

Bijlmermeerstraat 38 

2131 HG Hoofddorp

Verkoop 023-5624911

Service 0900-78447637 

 

 

 

Binnencamera's

Hieronder treft u slechts een kleine greep van ons leveringspakket binnencamera's. Al onze geleverde camera's zijn van hoogwaardige kwaliteit en met de hoogste
zorg
voor u samengesteld.

(SVH) Beveiligingstechniek levert en installeert hoge resolutie HD megapixel camera's, maar zo kunt u ook nog bij ons terrecht
voor analoge camera's.

 De DS-2CD833F-E VGA IP box camera is uitgerust met een automatische dag/nacht IR filter. Geheel stand alone of in combinatie met een Hikvision NVR te gebruiken. Voorzien van SD slot voor lokale opname, alarm in/output, audio in- en output. H.264 compressie met dual stream technologie. Direct te benaderen via smartphone of PC. De camera beschikt over een analoge BNC video-output voor testmonitor of confrontatiemonitor. Voeding kan op basis van PoE of 12VDC op de camera.

De DS-2CD2112-I Infrarood mini domecamera is gebaseerd op de nieuwste DSP technologie. Met deze technologie wordt een extra compressie van 30-50% gerealiseerd ten opzichte van andere netwerk cameras. De lichtgevoelige 1.3 Megapixel 1/3" CMOS sensor, in combinatie met een mechanisch IR-filter en de ingebouwde LED's leveren zelfs in het donker perfecte beelden op.


De DS-2CD2312-I EX-IR infrarood Turrent camera is de laatste nieuwe toevoeging aan de economische 2 serie van Hikvision.

Deze 2 serie is gebaseerd op de nieuwste Raptor DSP technologie. Met deze technologie wordt een extra compressie van 30-50% gerealiseerd ten opzichte van andere netwerk cameras. De lichtgevoelige 1.3 Megapixel 1/3" CMOS sensor, in combinatie met een mechanisch IR-filter en de ingebouwde EX-IR LED's leveren zelfs in het donker perfecte beelden op.
De unieke gepatenteerde EX-IR design zorgt voor een gelijkmatige spreiding van het IR licht over het zichtveld van de camera.


De DS-2CD2712F-I infrarood varifocal domecamera maakt de economische 2 serie van Hikvision compleet.

Deze 2 serie is gebaseerd op de nieuwste Raptor DSP technologie.
Met deze technologie wordt een extra compressie van 30-50% gerealiseerd ten opzichte van andere netwerk cameras. De lichtgevoelige 1.3 Megapixel 1/3" CMOS sensor, in combinatie met een mechanisch IR-filter en de ingebouwde LED's leveren zelfs in het donker perfecte beelden op.

De camera is vandaal bestendig en heeft een IP66 waardering. Met behulp van de instelbare lens kan een kijkhoek van 80° - 28,7° worden ingesteld.