Get Adobe Flash player

 


 

(SVH) Beveiligingstechniek BV

Bijlmermeerstraat 38 

2131 HG Hoofddorp

Verkoop 023-5624911

Service 0900-78447637 

 

 

 

Service en onderhoud

Onderhoud beveiligingssystemen

Om de kwaliteit van uw beveiligingssysteem te garanderen en zo hoog mogelijk te houden, sluit u na installatie een onderhoudscontract af. Dit onderhoudscontract is verplicht als de installatie voor de verzekering is ook al is dit niet het geval is dit wel aan te raden. Onze servicemedewerkers controleren uw systeem 1 keer per jaar op alle veel voorkomende storingen. Na onze controle beurt kunt u ervan uitgaan dat het systeem geheel getest is en voldoet aan de laatste eisen. 

Mocht er tijdens het onderhoud een defect worden geconstanteerd kan deze meteen worden verholpen en betaalt u geen montagekosten en voorrijkosten. Onze servicemedewerkers doen regelmatig curcussen om de kwaliteit van onze service afdeling hoog te houden. 

24/7 Servicedienst

Het kan natuurlijk voorkomen dat uw beveiligingssysteem een storing heeft, 
geen probleem wij beschikken over een eigen 24 uurs servicedienst.

Deze servicedienst is 24/7 bereikbaar op ons 24 uurs servicenummer

Wij proberen storingen meest dezelfde dag nog op te lossen en bij een hoog risico installatie proberen wij binnen 4uur ter plaatsen te zijn. Natuurlijk kunnen wij ook als organisatie een aparte afspraak maken om sneller dan 4 uur ter plaatsen te zijn voor een storing of probleem. 

U betaalt overigens geen voorrijkosten bij defecten aan uw beveiligingssysteem in combinatie met een onderhoudscontract. 


                                          

                                      U kunt onze servicedienst bereiken op telefoonnummer : 0900-78447637