Get Adobe Flash player

 


 

(SVH) Beveiligingstechniek BV

Bijlmermeerstraat 38 

2131 HG Hoofddorp

Verkoop 023-5624911

Service 0900-78447637 

 

 

 

Geintegreerde beveiligingssystemen

Alarmsystemen, brandmelding, cameratoezicht, toegangscontrole; oorspronkelijk werden ze als aparte systemen met ieder hun eigen techniek ontwikkeld.
Maar die technieken kruipen steeds meer naar elkaar toe, enerzijds door ontwikkelingen vanuit de techniek zelf, maar anderzijds ook vanuit de behoefte aan bedieningsgemak en integrale controle en beheersing. 

Door de besturing en beheersing van verschillende systemen te integreren, hoeven gegevens maar een keer te worden ingevoerd en gemuteerd als omstandigheden zich wijzigen. Dat spaart tijd en kosten. 

Maar wellicht nog belangrijker zijn de extra mogelijkheden die zo'n geintegreerd systeem biedt. Er breekt bijvoorbeeld brand uit. Dan geeft het toegangscontrolesysteem direct aan wie zich in welke zone zich bevindt zodat ontruiming goed kan worden georganiseerd en gecontroleerd. Door normaal gesloten deuren nu te open kunnen mensen snel naar buiten. Als bij toegangscontrole wordt geregistreerd dat een ongeautoriseerd persoon probeert een,voor hem niet toegankelijke, deur te passeren, kan cameratoezicht worden ingeschakeld. Om zodoende te ontdekken dat die persoon niet geautoriseerd is.

De mogelijkheden zijn eindeloos, zeker wanneer het beveiligingssysteem ook nog eens wordt gekoppeld aan de gebouwgebonden installaties.

Dan wordt serviceverlening en beheer op afstand compleet mogelijk. Sterker nog, organisaties met meerdere gebouwen op verschillende locaties,
kunnen hun complete gebouwbeheer en beveiliging vanuit een centrale locatie organiseren. 

Bovendien ontstaat de mogelijkheid om service en onderhoud bij (SVH) Beveiligingstechniek onder te brengen. 

Een partij die het totale systeem door en door kent en dus garanties kan bieden op betrouwbaarheid en aanzienlijk efficienter kan werken dan verschillende leveranciers. 

En niet te onderschatten voordeel van een geintegreerd systeem is de veel betere samenwerking met de verschillende hulpdiensten.