Get Adobe Flash player

 


 

(SVH) Beveiligingstechniek BV

Bijlmermeerstraat 38 

2131 HG Hoofddorp

Verkoop 023-5624911

Service 0900-78447637 

 

 

 

Inbraakbeveiliging bedrijven algemeen

Vaak zijn bedrijven onvoldoende beveiligd, hierdoor ontstaat veel schade door inbraak en vernielingen. Het overkomt altijd een ander en het zal u nooit gebeuren. 
Maar als ze bij uw bedrijf op bezoek komen, komen ze altijd onverwachts 
en zijn de gevolgen niet te overzien.


- Want hoe kunt u veder zonder computer, printer, etc.
- Waar ontvangt u gasten als uw spreekkamer veranderd is in een choas?
- Hoe levert u goederen uit als uw voorraad is verdwenen?
- Waar regelt u een-twee-drie een nieuwe productielijn als uw machines zijn vernield?


Inbraakbeveiliging begint natuurlijk bij inbraakwerend hang- en sluitwerk en dan 
aangevuld met een alarmsysteem is het vaak de meest effectieve en snelle oplossing om ongewenst bezoek te voorkomen. 

Een camerasysteem met 24/7 registratie draagt evenzeer bij om inbraak te voorkomen en er gaat een hoge preventieve werking van uit.

Daarom ontwerpen, installeren en onderhouden wij deze systemen. 

 

Het aanbrengen van een elektronisch alarmsysteem wordt al snel alsmoeilijk ervaren vanwege een aantal factoren zoals: de investering, de realisatie of de bedieningsangst voor het systeem.Wij kunnen al deze factoren voor u uit handen nemen en voor u een professioneel beveiligingsadvies op maat ontwerpen. Een beveiligingssysteem wordt gerealiseerd op grond van een risicoanalyse, die de basis vormt voor een uitgewerkt plan voor een klantspecifieke installatie.Kritische punten worden via sensoren en/of camera's in de gaten gehouden. Als er zich iets onregelmatigs voordoet, is het vervolgens zaak dit zo goed en zo snel mogelijk te analyseren en vervolgens te besluiten al dan niet een bewakingsbedrijf en/of de politie te alarmeren.

Als BORG gecertificeerd beveiligingsbedrijf staan we in voor zowel de technische als organisatorische kwaliteiten van onze beveiligingsinstallaties.

 

Op basis van gekwalificeerde en gecertificeerde componenten bouwen we een flexibel modulair systeem dat precies die registratie biedt die bij de complexiteit en het risicoprofiel van de organisatie past. De verschillende componenten zijn perfect op elkaar afgestemd, waardoor storingen die leiden tot vals alarm praktisch worden uitgesloten. Door een uitgekiende registratie van beeld en geluid kunnen we via de door het Ministerie van Justitie erkende meldkamer direct aantonen dat er daadwerkelijkiets loos is. Ook de kans op vals alarm weten we zo aantoonbaar tot het absolute minimum te beperken waardoor politie op onze meldingen altijd direct en alert reageert.