Get Adobe Flash player

 


 

(SVH) Beveiligingstechniek BV

Bijlmermeerstraat 38 

2131 HG Hoofddorp

Verkoop 023-5624911

Service 0900-78447637 

 

 

 

Inbraakbeveiliging algemeen particulieren 

Vaak zijn woningen onvoldoende beveiligd, hierdoor ontstaat veel schade door inbraak en vernielingen. Het treffen van de juiste preventieve maatregelen, zoals het plaatsen van goed hang en sluitwerk aangevuld met een inbraaksignalering is vaak de meest effectieve en snelle oplossing om ongewenst bezoek te voorkomen.

Het aanbrengen van een elektronisch systeem wordt al snel als moeilijk ervaren vanwege een aantal factoren zoals: de investering, de realisatie (de woning moet op z’n kop) of de bedieningsangst voor het systeem.

    
    

 De beste manier om uw eigendom te beveiligen is een combinatie van verschillende beveiligingssystemen

De meeste inbraken worden vooraf gegaan door een observatie, wanneer is de woning onbewoond. 
Camerabewaking legt al de bewegingen rond uw woning vast en dit zeker voor min. 14 dagen.

Een elektronisch alarmsysteem detecteert elke poging tot inbraak en meld aan zijn omgeving dat er een inbraak poging aan de gang is.

Een paniekknop of overvalknop, een dwangcode laat uw omgeving weten dat u onder dwang uw beveiligingssysteem diende uit te schakelen. Waarom uw woning ineens niet beveiligen met rookmelders, zou het u geen gerust gemoed geven dat wanneer er brand
in uw woning zou uitbreken, u daar direct zou worden van verwittigd? uw alarmsysteem onmiddellijk in alarm zou gaan, zeker wanneer u in bed ligt. 

(SVH) Beveiligingstechniek biedt u een totaal concept en dit tegen een betaalbare prijs.