Get Adobe Flash player

 


 

(SVH) Beveiligingstechniek BV

Bijlmermeerstraat 38 

2131 HG Hoofddorp

Verkoop 023-5624911

Service 0900-78447637 

 

 

 

Inbraakbeveiliging algemeen particulieren en bedrijven 

Het overkomt altijd een ander en het zal u nooit gebeuren. Maar als ze bij uw bedrijf of woonhuis op bezoek komen, komen ze altijd onverwachts en zijn de gevolgen niet te overzien.


- Want hoe kunt u veder zonder computer, printer en fax?
- Waar ontvangt u gasten als uw spreekkamer veranderd is in een choas?
- Hoe levert u goederen uit als uw voorraad is verdwenen?
- Waar regelt u een-twee-drie een nieuwe productielijn als uw machines zijn vernield?


Voor het detecteren van ongewenst bezoek na sluitingstijd van uw winkel of bedrijf wordt een electronisch beveiligingssysteem geinstalleerd. 

Het systeem kan bestaan uit verschillende detectie middelen zoals; contacten, ruimtemelders, trildetectors, glasbreukmelders en actief infraroodstralen e.e.a. is afhankelijk van uw behoefte en de risicoklasse indeling. 

De signalen van deze detectors worden gekoppeld aan een geavanceerde beveiligingscentrale. 
Deze beveiligingscentrales zijn leverbaar van 1 tot 500 zones en kunnen in blokken ingedeeld worden. De bediening van de centrale geschiedt d.m.v 1 of meerdere bediendelen

 

Bij een detectie zullen de volgende acties plaatsvinden: 

Aansturen sirene en flitslicht en het doormelden naar onze PAC erkende meldkamer, welke volgens een door u aangegeven patroon actie onderneemt
(SVH) Beveiligingstechniek heeft een breed gamma aan inbraakcentrales waardoor wij altijd kunnen voldoen aan uw installatie-eisen.
Van een eenvoudig systeem 
voor particulier gebruik tot geavanceerde commerciële toepassingen en complexe omgevingen. We bieden multifunctionele consumentenapparaten en complete oplossingen voor brand en inbraak die naadloos kunnen worden geïntegreerd met installaties voor toegangscontrole, CCTV, draadloze randapparatuur, alarmcontrole en videobewaking.