Get Adobe Flash player

 


 

(SVH) Beveiligingstechniek BV

Bijlmermeerstraat 38 

2131 HG Hoofddorp

Verkoop 023-5624911

Service 0900-78447637 

 

 

 

Zorgsystemen

Voor zorginstellingen is zorg op maat de leidraad geworden. Waarschijnlijk ook voor uw organisatie.
Zorg op maat betekent ook het planmatig creëren van een zekere en veilige omgeving voor uw cliënten. 

Zorgsystemen geven een gevoel van veiligheid en kunnen van levensbelang zijn. Net zo belangrijk als de betrouwbaarheid en effectiviteit, is de keuze voor het juiste zorgsysteem. Vele factoren bepalen immers de uiteindelijke inrichting van het zorgsysteem in een gebouw of kamer.

Wij nemen deze zorg graag voor u uit handen. (SVH) Beveiligingstechniek is al vele jaren
een toonaangevende adviseur en leverancier van geavanceerde en integrale zorgsystemen.


Nachtzorgoplossingen


(SVH) 
Beveiligingstechniek levert technische oplossingen die bijdragen aan de veiligheid van mensen die leven met een beperking.

Door de toegepaste technieken zoals akoestische bewaking, deurstand signalering, beeldintegratie en audiorecording kunnen dezen mensen
veilig zelfstandig wonen en kan uw personeel efficiënt werken.

Uw wensen aan veiligheid en alarmering worden door dit systeem ingevuld met behoud van uw eigen werkwijze en rekening houdend
met een oplossing die uw organisatie past.


Verpleeegoproep


(SVH) 
Beveiligingstechniek levert technische oplossingen die bijdragen aan de veiligheid van bewoners van uw aanleunwoningen, verpleeghuizen, 
verzorgingshuizen of wozoco’s. Er is een scala aan oproepmogelijkheden leverbaar, gekoppeld aan snelle en betrouwbare alarmopvolging.

De toe te passen kamerapparatuur werkt snel en betrouwbaar en elke aangesloten component wordt bewaakt op uitval. Uw wensen aan veiligheid en alarmering worden door dit systeem
ingevuld met behoud van uw eigen werkwijze en rekening houdend met een oplossing die uw organisatie past.


Dwaal en valpreventie


De dwaalpreventie oplossing van Hertek beschermt de cliënt met een ongecontroleerde drang tot dwalen tegen zichzelf en zijn omgeving en doet dat op onzichtbare en uiterst comfortabele wijze.
De integriteit van de cliënt wordt niet aangetast; hij of zij is zich niet of nauwelijks bewust van de genomen maatregelen. Een veilige en efficiënte oplossing.


Camerabewaking


Beelden van situaties in woningen of speciale ruimtes ondersteunen de medewerkers in het uitvoeren van hun werkzaamheden en kunnen accuraat optreden mogelijk maken.
Door het gebruik van beelden (vaak ook in molestbestendige toepassingen) wordt beoordeeld of ruimtes betreden kunnen worden om incidenten te voorkomen.
Alle beelden worden gekoppeld aan onze zorgsoftware waarmee integratie van beelden een feit is.


Domotica, sociale alarmering en services


Naast zorgoplossingen worden zorgondersteunende domotica, extra dienstverlening en sociale alarmering steeds belangrijker in een werkklimaat.
De bewoner kan met ondersteunende techniek langer zelfstandig blijven wonen en door juiste keuze aan middelen zelfstandig blijven in die functies die zij voldoende beheersen zonder inbreuk aan privacy of gebrek aan veiligheid.