Get Adobe Flash player

 


 

(SVH) Beveiligingstechniek BV

Bijlmermeerstraat 38 

2131 HG Hoofddorp

Verkoop 023-5624911

Service 0900-78447637 

 

 

 

Communicatie 

Het begon natuurlijk allemaal met de mogelijkheid te spreken met degene die beneden op de deurbel had gedrukt.
Daarna gebruikten we het principe van de intercom om de buren via babyfoon op onze kinderen te laten passen.
Maar inmiddels is intercom tot een veelomvattend en veelzijdig communicatiesysteem geworden met ongekende en wellicht onbegrensde mogelijkheden.

Verfijnder techniek 
De techniek is enorm verfijnd. Achter een tableau met bellen en intercom voor meer dan honderd woningen hoeven geen honderden kabels meer te liggen.
Moderne bussystemen maken die verschillende woningen individueel adresseerbaar via dezelfde aansluiting. 

Communiceren via internet
Met deze moderene intercomsystemen lunnen we via internet over veel grotere afstanden communiceren dan vroeger.
Dat biedt dus mooie perspectieven voor beveiliging van grote voor beveiliging van grote bedrijventerreinen of centrale toegangscontrole voor verschillende vestigingen
van dezelfde organisatie.

Communicatie in de zorg
Een vergelijkbare ontwikkeling doet zich voor in de zorg. Van een simpele bel die aangeeft dat er ergens iets mis is, zijn we geevolueerd tot systemen waarbij zelfstandig wonenden een directe beeld- en geluidverbinhding hebben met een centrale alarmpost. Die stelt met de betrokkene het probleem vast en schakelt direct de benodigde hulp in. 

ondanks de vele verbeteringen van de laatste jaren staat ook deze techniek nog in de kinderschoenen. Met IP kunnen via internet veel verfijnder communiceren.

(
SVH)
 Beveiligingstechniek volgt deze ontwikkelingen niet alleen op de voet maar zorgt ook dat de mogelijkheden bedrijfszeker en klantspecifiek optimaal worden benut. Daarbij is de comunnicatie tussen comfort, veiligheid en betrouwbaarheid cruciaal.