Get Adobe Flash player

 


 

(SVH) Beveiligingstechniek BV

Bijlmermeerstraat 38 

2131 HG Hoofddorp

Verkoop 023-5624911

Service 0900-78447637 

 

 

 

Toegangscontrole algemeen

Met een toegangscontrole systeem kunt u zelf bepalen wie toegang heeft tot het gebouw. Zo kunt u medewerkers alleen toegang geven tot de ruimtes die ze ook echt nodig hebben. Tegelijkertijd registreert het systeem wie wanneer in welke ruimte komt.

Er zijn vele manieren van toegangscontrole. Maar al deze systemen werken vanuit dezelfde techniek: een lezer stuurt een elektronische deuropener of elektromagneet aan, die er voor zorgt dat de deur opengaat.

(
SVHBeveiligingstechniek is een toonaangevende installateur van elektronische toegangscontrolesystemen van o.a : Paxton. Onze systemen leveren u een optimale beveiliging van uw gebouwen, medewerkers en bezittingen. 

Of het nu gaat om één deur of honderden deuren verspreid over verschillende locaties, wij hebben een oplossing voor uw behoeften.

Toegangscontrole biedt u extra veiligheid doordat u op een flexibele manier kunt bepalen wie op welk moment bevoegd is een gebouw of ruimte te betreden.

De keuze van een toegangscontrole systeem is voor veel ondernemingen een belangrijke beslissing. Uiteraard spelen de kosten een rol, maar ook of het systeem aan
al uw eisen voldoet en 100% betrouwbaar is. (SVH) Beveiligingstechniek is voor u een geruststellende keuze, want wij zijn al sinds 1983 gespecialiseerd in toegangscontrole.

Toepassingen van toegangscontrolesystemen

- Woonhuizen,
- elektrische garagedeuren 
- Sportverenigingen 
- Winkeldeuren 
- VVE appartementen
- O
pslagruimtes 
- Locaties die een hoge veiligheid vereisen 
- MKB kantoorgebouwen