Get Adobe Flash player

 


 

(SVH) Beveiligingstechniek BV

Bijlmermeerstraat 38 

2131 HG Hoofddorp

Verkoop 023-5624911

Service 0900-78447637 

 

 

 

Onze visie

Kwaliteit, innovatie en service. Drie kernwoorden die binnen (SVH) Beveiligingstechniek echt betekenis hebben. Door het regelmatig bijhouden van trainingen van onze monteurs, is een uitstekende back-up en after sales, zo is de kwaliteit van de installatie altijd gewaarborgd. En mocht er toch iets mis gaan, dan kunt u altijd terugvallen op één van de specialisten binnen (SVHBeveiligingstechniek

...thinks outside the box!
Kan niet bestaat niet en wat er niet is ontwikkelen we zelf. Sommige projecten vallen buiten de standaard waardoor een reguliere toepassing van systemen niet binnen de mogelijkheden ligt. Schijnbaar onmogelijke vragen zijn de krenten in de pap voor onze creatieve specialisten die regelmatig innovatieve 'out of the box' oplossingen bedenken. 

Wij geloven in een duurzame klantrelatie. En die bereik je alleen door een goede gesprekspartner te zijn, door tijdens een informatie- of offerteaanvraag door te vragen.

Bij
(SVH) Beveiligingstechniek werken stuk voor stuk professionals die met kennis van zaken – en plezier in het vak, u uitstekend adviseren. 
Wilt u meer weten over onze producten, of hebt u een technische vraag over uw project, neem dan zeker contact met ons op.

Wij adviseren u telefonisch, maar een afspraak op locatie is natuurlijk ook altijd mogelijk. En wilt u onze systemen werkend bekijken?
Neem dan contact met ons op om een bezoek te brengen aan onze showroom. U bent van harte welkom!